Javna nabava

DATA LINK d.o.o.
Blajburških žrtava 16, 43000 Bjelovar

Telefon: +385 (0)43 211 111

Fax: +385 (0)43 211 100

Mail: info@datal.com

VIŠE

Ex GalaLED – Protueksplozivna radna rasvjeta

Ex GalaLED – Protueksplozivna radna rasvjeta

EX GalaLED je prijenosna, sigurnosna protueksplozivna LED svjetiljka s visokom razinom zaštite namijenjena za uporabu u prostorima s eksplozivnom atmosferom.

Svjetiljka je prilagođena za uporabu u brodogrdilištima,  offshore industriji, energetici i generalno u industriji za unutarnje i vanjske prostore. Može se koristiti kao prijenosna, privremena rasvjeta, ali i kao fiksna rasvjeta.

Tijekom procesa razvoja ove protueksplozivne LED prijenosne svjetiljke naš je glavni cilj bio stvoriti kompaktnu svjetiljku, male težine koja je jednostavana za rukovanje i manipulaciju tijekom izvođenja radova.

Ex GalaLED je “state of the art proizvod” s mnogim izvanrednim značajkama. Svjetiljka radi na sigurnosnom, niskom naponu od 42 VAC, što je u skladu s najvišim sigurnosnim standardima (CENELEC norma HD63751), teži samo 2,3kg,  ima svjetlosni tok do 2500 lumena i visoku razinu zaštite.

Ova svjetiljka nije samo armatura s naknadno ugrađenom LED mašinom, već posebno dizajnirana LED svjetiljka s robustnim, čvrstim kućištem koje je ujedno i hladnjak nužan za učinkovito hlađenje svjetiljke.
 

Video Ex GalaLED u primjeni


 

PRIMJENA

Protueksplozivna svjetiljka Ex GalaLED je pogodna za upotrebu u zatvorenim i otvorenim prostorima i industrijskim pogonima zbog visokog stupnja mehaničke zaštite. Koristi se kao prijenosna sigurnosna rasvjeta u industriji u područjima gdje je prisutan potencijalno eksplozivan plin ili prašina - brodogradnja, remont brodova, offshore, naftna industrija, održavanje u industrijskim pogonima, kod pranja i održavanja raznih vrsta i namjena tankova, građevinarstvu itd.

Primjenjivo u zonama opasnosti: 1, 2, 21, 22

KLJUČNE PREDNOSTI

Glavne prednosti protueksplozivne svjetiljke Ex GaleLED su značajne financijske uštede i smanjenje drugih troškova. Uštede se ostvaruju kroz smanjenje troška električne energije, povećanje pouzdanosti rada i znatno povećanje sigurnosti radnika i produktivnosti zbog boljeg osvjetljenja prostora.
 

OSNOVNE ZNAČAJKE

  • Ex GalaLED ima odličan toplinski management jer je LED mašina direktno spojena na vrhu i na dnu s poklopcima koji djeluju kao učinkoviti hladnjaci
  • LED izvor svjetla ima kružni karakteristiku 360 °
  • Ex GalaLED ima visok intenzitet svjetla, ali u isto vrijeme nema neugodnog blještanja
  • Mala težina 2,3kg
  • LED izvor svjetla je najmanje 25W, a svjetlosni tok najmanje 2500 lumena
  • Učinkovito i kvalitetno hlađenje LED izvora svjetla

PREUZIMANJE KATALOGA PROIZVODA

Preuzmi HRV verziju - LED rasvjeta za profesionalnu upotrebu
Download English version - LED lighting for professional use
 
Ulaganje u budućnost