Ugovor o dodjeli posebnih sredstava

Tvrtka Data Link iz Bjelovara potpisala je Ugovor o dodjeli posebnih sredstava sa Zavodom za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Na temelju raspisanog Javnog natječaja za dodjelu posebnih sredstava za razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa u cilju zapošljavanja i održavanja zaposlenosti osoba s invaliditetom kod poslodavaca koji obavljaju gospodarsku djelatnost na otvorenom tržištu rada, odnosno kod osoba s invaliditetom koje se samozapošljavaju i obavljaju gospodarsku djelatnost na otvorenom tržištu rada, potpisan je Ugovor o suradnji 30. studenog 2020. godine.

Ovim Ugovorom tvrtka Data Link koristi dodjeljena sredstva za pokriće troškova, koji služe u cilju nabave novih tehnologija i opreme u svrhu zapošljavanja i održavanja zaposlenosti osoba s invaliditetom.

Data Link ima cilj doseći zaposlenost od najmanje 2 osobe s invaliditetom u roku od 6 mjeseci od dana sklapanja Ugovora, te održati broj zaposlenih osoba s invaliditetom tijekom naredna 24 mjeseca.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 388.637,85 kn, a vlastito učešće Data Link-a je 22.485,05 kn.

Projekt će se realizirati u razdoblju najdulje do 36 mjeseca od dana nabave novih tehnologija i opreme, za koju su Data Linku odobrena sredstva, a najkasnije do 31. prosinca 2023. godine.

Kontakt osoba za više informacija; Rinalda Petani Pažin, info@datal.com.

Više informacija o projektima može se pronaći na Internetskoj stranici Zavoda www.zosi.hr

Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Data Link-a.