U drugoj fazi IRI projekta, takozvanom Eksperimentalnom razvoju, napravljene su planom predviđene aktivnosti na izradi same konstrukcije svjetiljke (TLR5).

Nakon dovršetka alata, koji je prije toga napravljen u prethodnoj fazi projekta, izvršeno je pokusno lijevanje kod kooperanta koji ima ljevaonicu za ručno kokilno lijevanje aluminija. Alat je uspješno testiran. Prije toga su se prototipni komadi izrađivali na CNC obradnim centrima što je daleko skuplji i dugotrajan postupak koji se ograničava samo na nekoliko uzoraka. Alat je uz manje popravke gotovo od prvog pokušaja izlio upotrebljive komade koji su kasnije dorađeni na CNC obradnom centru.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost DATA LINK d.o.o.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Šifra projekta: KK.01.2.1.02.0180
Naziv poziva: Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga proizašlih iz istraživačko-razvojnih aktivnosti – faza II

Početak provedbe: 17.08.2020.
Kraj provedbe: 17.08.2023.
Trajanje provedbe (mjeseci): 36
Ukupno prihvatljivi troškovi (kn): 5.815.702,08 kn
Ukupne potpore (kn): 3.891.523,69 kn

Kontakt osobe za više informacija su Darko Crha (tehnička pitanja) i Rinalda Petani Pažin (ostala pitanja) koje možete kontaktirati putem kontakt obrasca ili telefonom iz rubrike Kontakt.

Dodatne informacije o sredstvima mogu se dobiti na stranicama Strukturnih fondova (www.struktrunnifondovi.hr ) i Operativnog programa Konkurentnost i kohezija (https://struktrunnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/ op-konkunternost-i-cohesion/ 

IRI Razvojni projekt - modularni reflektor otporan na eksploziju, faza eksperimentalnog razvoja