Javna nabava

DATA LINK d.o.o.
Blajburških žrtava 16, 43000 Bjelovar

Telefon: +385 (0)43 211 111

Fax: +385 (0)43 211 100

Mail: info@datal.com

VIŠE

Impresum

Dobrodošli na internetski portal tvrtke DATA LINK d.o.o. dalje u tekstu DL, Bjelovar, Franjevačka 11. www.datal.com.

Internetski portal i njegov cjelokupan sadržaj predstavljaju vlasništvo DL-a te je zaštićen mjerodavnim pravom kojim se uređuje i štiti pravo intelektualnog vlasništva.

Stranicama www.datal.com se pristupa putem interneta, internacionalne računalne mreže koju DL direktno ne kontrolira, pa zbog toga ne može garantirati dostupnost servisa i informacija.

Pristupom web portalu DL, potvrđujete da su vam poznati Opći uvjeta korištenja portala te da pristajete na njihovu primjenu, kao i na sve pravne posljedice koja iz toga proizlaze.

Svi podaci sadržani na ovom web portalu učinjeni su dostupnim javnosti isključivo u informativne svrhe te se u druge svrhe ne mogu koristiti. DL se obvezuje da će po redovitom tijeku stvari ažurirati sadržaj ovog portala te će u tu svrhu poduzimati razumne napore u svrhu održavanja funkcionalnosti portala te točnosti informacija koje sadržava. Međutim, DL ni na koji način ne snosi odgovornost za štetu proizašlu iz privremenog nefunkcioniranja portala uzrokovanog razlozima tehničke naravi, svakodobnu točnost, pouzdanost i cjelovitost informacije o bilo kojem proizvodu, usluzi, ili drugoj informaciji.

Web portal www.datal.com i njegov sadržaj ne smiju se mijenjati, kopirati, distribuirati ili prikazivati bez prethodnog pisanog pristanka DL-a. Svako protivno postupanje imat će za posljedicu materijalnu i kaznenu odgovornost.

Ukoliko imate bilo kakve primjedbe i/ili upite u svezi gore navedenog, molim da nas kontaktirate na adresu info@datal.com.

Sigurnost i zaštita osobnih podataka

Prilikom posjete ovim stranicama vaši se osobni podaci neće učiniti dostupnim javnosti, niti će se ustupati trećim osobama, osim uz Vaš izričiti pristanak.

Na određenim mjestima unutar www.datal.com stranica i u određeno vrijeme, DL će prikupljati osobne podatke korisnika (ime, prezime, adresa, naziv tvrtke, telefonski broj, e-mail …). Ti podaci koristiti će se isključivo u svrhu kontakata i evidencije korisnika ove web stranice, radi statističke svrhe obrade posjećenosti stranice www.datal.com. Komunikacija ili materijali koje dostavite, kao što su pitanja, komentari, prijedlozi i sl. neće se smatrati povjerljivima. S prikupljenim podacima DL postupati će sukladno važećim zakonskim propisima i neće ih dati na korištenje trećim osobama, niti ih obrađivati u bilo koje druge nedopuštene svrhe. Izuzetak od obveze čuvanja tajnosti podataka, predstavlja obvezu DL-a da postupi po sudskom pozivu, odnosno pozivu drugog tijela državne vlasti.

Autorska prava

Sadržaj ove lokacije zaštićen je autorskim pravom koje pripada DL ili je ustupljeno DL, a u vlasništvu je trećih osoba. DL također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove stranice. Također, ova stranica sadrži zaštitne znakove ili koje drugo intelektualno vlasništvo DL ili trećih osoba. Niti jedan sadržaj na ovim stranicama se ne smije upotrebljavati bez odobrenja DL.

Svaki oblik povrede navedenih prava predstavlja povredu uvjeta korištenja materijala s internetskih stranica i podliježe materijalnoj i kaznenoj odgovornosti.
Komunikacija ili materijali koje dostavite kao što su pitanja, komentari, prijedlozi i sl. neće se smatrati povjerljivima.

Odašiljanje poruka elektronskom poštom

Ukoliko nas kontaktirate elektronskom poštom (e-mail) u kojoj su sadržani vaši osobni podaci pomoću kojih vas je moguće identificirati, takvi će podaci biti korišteni u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva. Međutim, takvo slanje može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih ili pogrešnoj dostavi. DL ne odgovara za sigurnost i privatnost takvih poruka, zadržavajući pritom pravo da iste reproducira, koristi, raspolaže i distribuira trećima bez ograničenja.

Linkovi na stranice trećih osoba

Linkovi na ovim internet stranicama su samo za vašu informaciju, a DL ne snosi nikakvu odgovornost za točnost informacija, sadržaj tih stranica niti rezultate koji se mogu dobiti njihovim korištenjem. Ako odlučite ostvariti pristup na koji link, to činite u cijelosti na vlastitu odgovornost.

Mjerodavno pravo

Za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta korištenja internetskih stranica DL mjerodavno je hrvatsko pravo, a za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat korištenja internetskih stranica DL ili u svezi s njima isključivo su nadležni hrvatski sudovi.

Distribucija podataka i materijala objavljenih na internetskim stranicama DL može u određenim jurisdikcijama biti ograničena zakonom te se svaka osoba mora upoznati s takvim propisima i postupati sukladno njima, a DL ne odgovara za pristup internetskim stranicama s područja gdje je njihov sadržaj ograničen ili zabranjen.

Izrada internetskih stranica

CMS i programiranje - WMD d.o.o.

Dizajn - Studio Fotak d.o.o.

Fotografije - Damir Vidović, fotografija HB 380 - Darko Gorenak