Javna nabava

DATA LINK d.o.o.
Blajburških žrtava 16, 43000 Bjelovar

Telefon: +385 (0)43 211 111

Fax: +385 (0)43 211 100

Mail: info@datal.com

VIŠE

DATA LINK Bjelovar

Poduzeće DATA LINK d.o.o. osnovano je 1991. godine sa sjedištem u Bjelovaru. Cilj je bio stvoriti ekipu stručnjaka za informatičke tehnologije koji bi svojim aktivnostima djelotvorno pokrivali cijelu Hrvatsku i kvalitetno, uz brz odaziv prema potrebama korisnika, pružali usluge održavanja računalnih sistema. Tada je to bio prvenstveno Zavod za platni promet (danas FINA) i brojne druge bankarske institucije, ali i proizvodne tvrtke koje su koristile velike UNISYS računalne sisteme.

Među prvima smo se prilagodili zahtjevima domaćeg tržišta i suvremenim trendovima u razvoju informatičke tehnologije prelazeći na implementaciju informacijskih sustava temeljenih na konceptu lokalnih mreža (LAN) te njihovom povezivanju (WAN-MAN). Kvaliteta i konkurentna cijena rezultirali su izvedbom jednog od najvećih LAN/Wan sustava u Hrvatskoj, unutar FINA-e i NKS-a (nacionalni klirinški sustav).

Tvrtka DATA LINK oduvijek je jedan dio svojih potencijala usmjeravala na stvaranje novih proizvoda. U početku su to bile male serije uređaja vezanih za premošćenje tehnoloških barijera između UNISYS sistema i LAN tehnologije, a kasnije su se zahtjevi korisnika kretali prema industrijskim kontrolerima i uređajima posebne namjene.

Zadnjih godina tvrtka se usmjerila u razvoj i proizvodnju profesionalne LED rasvjete te razvija proizvode i proizvodnu tehnologiju, softverska rješenja i tehnologiju LED rasvjetnih tijela.

Slijedeći želju za kontinuiranim usavršavanjem i unapređenjem kvalitete naših proizvoda i usluga, tvrtka DATA LINK nalazi se od 2004. godine u sustavu upravljanja kvalitetom sa ISO 9001:2000 te je tijekom 2010. godine napravila tranziciju na ISO 9001:2008 za što imamo odgovarajući Certifikat ,dok je trenutno u tijeku tranzicija na sustav ISO 9001:2015.

MISIJA

  • Naša misija je kontinuirano usvajati nova znanja i tehnologije kako bi mogli aktivno doprinijeti uspjehu naših korisnika.
  • Nadmašiti očekivanja naših korisnika isporučujući najkvalitetnija rješenja i proizvode.
  • Kontinuirano usavršavati naše mogućnosti da zadovoljimo potrebe korisnika kroz učinkovito slušanje, suradnju i najbolju izvedbu, te doprinijeti uspjehu naših korisnika - na individualnom i poduzetničkom nivou.
  • Osvojiti poštovanje, povjerenje i vjernost naših korisnika i postati njihov vjerni savjetnik.
  • Izgraditi dugoročni partnerski odnos s korisnicima.
  • Biti prepoznati kroz naše poštenje, predanost, stručnost i inovativnost.
  • Izgraditi kvalitetnu radnu sredinu okrenutu ljudima; privući i zadržati uposlenike iznimnih kvaliteta; ponuditi uposlenicima izazov i priliku za nagradu.
 
Ulaganje u budućnost